InvenCIS

Opfindelser og geniale produkter

InvenCIS udgiver en række bøger indenfor områderne innovation, kreativitet, forhandling, opfindsomhed og iværksættere. Men InvenCIS er samtidig en "opfinder-virksomhed", der på basis af konkrete udfordringer, opgaver, ønsker eller bare forslag fremkommer med potentielle forslag, patentbare opfindelser eller nye forretningskoncepter.

Vi  udvikler og fremstiller special emner, produkter og koncepter efter ønsker, hvor der er ønske eller krav til originalitet eller/og anderledes løsninger. Normalt baseres samarbejdet på "No cure, no pay", hvor vi gensidigt aftaler at gøre vores bedste. Kan virksomheden ikke lide de foreslåede ideer eller koncepter, skilles vores veje. Er der interesse for ideerne etableres samarbejde om fremtidig relation (typisk licensaftale).

MEN InvenCIS er ikke gearet til små forbedringer, justeringer eller modifikationer! Stor set altid omhandler forslagene en gennemgribende ny måde at anskue en opgave, et problem osv.på, og typisk skal der arbejdes med et eller flere patenter.

InvenCIS har således også altid en række patenter og opfindelser, hvor der søges partnere til for realisering

Ligeledes arbejder InvenCIS sammen med opfindere, forskere, virksomheder osv. med henblik på at skabe bro mellem ide, opfindelse, innovationsproces, forretningsmodel og forretning.

InvenCIS har fast samarbejde med partnere i Danmark, Tyskland, Litauen, Indien, Tanzania og Kina