InvenCIS
Bøger om forretningsudvikling og innovation
 
Bøgerne i portefølgen er egne bøger - skevet på baggrund af mange års erfaring og forskning i det område, der drejer sig om. Velvidende at ting ikke sker ved at læse om det, er det at læse om det alligevel et ganske godt udgangspunkt og en meget god start.
 
Bøgerne er indenfor forskellige områder som:
 
- Personen der skal skrive en forretningsplan, projektplan,  strategiske plan eller skal have styr på sin forretning (Forretningsplanen). Udover at være en praktisk guide er der også en række praktiske hint, som uanset situation kan kan være værdifulde
 
- Personen der skal have nyt til at ske og gerne vil forstå den skabende proces med det at få noget nyt til at ske (Ideudvikling). Udover at bogen konkret anviser en særdeles effektiv model (CIS) bliver kreativitet og innovation også sat i videnskabeligt og historisk perspektiv, således at læseren bliver "godt klædt på"
 
- Personen der skal have forskellige mennesker til at forliges om noget der skal udvikles, arbejdes med, som skal markedsføres, personer der skal have mennesker til at samarbejde i en organisation som en virksomhed eller en afdeling osv.