InvenCIS

Ideudvikling ved Kreativ Innovation

Af Henning Sejer Jakobsen og Simon Olling Rebsdorf, Gyldendal 2003
 Ideudvikling
Ideudvikling ved kreativ innovation er en bog, der med en klar begrebsdefinitioner og solid videnskabsteoretisk fundering viser hvorfor både kreativitet og innovation er vigtigt, men også hvordan systematisk ideudvikling er muligt. Begreberne perpektiveres ved en historisk og normativ anskuelse, der giver en bred og brugbar forståelse af hele skabelsesprocessen og hvordan denne sættes i system.

Idestigen med Tanke - Ide - Løsning er hele grundlaget for den tankestil, der præsenteres i bogen, hvor innovation og kreativitet ikke er noget man starter eller slutter med - det er en del af det at kunne forandre sig som en kontinuert process. Den banebrydende og på mange måder skelsættende proces Creative Idea Solution (CIS) introduceres som en framework i bogen, hvor læseren får en konkret model for, hvordan en proces på grænsen af kaos kan blive til en kontrolleret forandringsproces.
 
”En rigtig god oplevelse at læse bogen. Bogen samler en masse stof sammen og får det bearbejdet og præsenteret på en spændende måde”.
                                     
Frank Gertsen, Ph.D. 
                                      IRF-Professor in  Innovation  Management
                                      Aalborg Universitet.
 
 
LT IdeudviklingBogen er oversat til Litausk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Udover denne er ny titel på vej:
 
 
 
 
"Change is a Chance"
Henning Sejer Jakobsen og Jacob Brix
 
Om CIS metoden og denne geniale metode...